Saskia Creations

Klompen beschilderingen

Ga naar portfolio

Heb je een stel oude klompen en wil je die nieuw leven in blazen? Of wil je een leuk cadeau geven aan iemand (of aan jezelf) in de vorm van een nieuwe set klompen?

Laat deze dan beschilderen in een thema of in ieder ander ontwerp.

"Saskia schildert zeer netjes en het ontwerp die ze voor ons maakte was uniek!"


Dragen?

Wil je dat ze ook gedragen kunnen worden, dan kan dat ook. De verf die ik gebruik is van hoogwaardige kwaliteit en dit is dus geen probleem. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat niets voor eeuwig is en het ook zeer afhangt van hoe lang je ze gebruikt en hoe zorgzaam er mee wordt omgegeaan. Tegen iets scherps aanstoten is geen enkele verf bestand uiteraard. Op de zolen zal de verf tevens sneller slijten. Zodra er een beschadeging in de verf zit kan er water bij komen en dat is vaak funest. Zet de klompen dus droog weg wanneer je ze draagt. En laat ze niet buiten in de regen staan. Voor klompen die aan een buitenmuur worden gehangen is dat anders. De klompen worden dan van binnen en buiten beschilderd en een gaatje in de onderkant gemaakt zodat water wegkan.

Beschilderde Feyenoord klompen met o.a. de skyline van Rotterdam


Omdat de klompen niet gedragen worden zullen er ook geen beschadigingen in de verf komen en druipt regenwater gewoon van de verf af. Maar ook hier is het net als met kozijnen buiten, het is nooit voor eeuwig. Deze verf is wel langer houdbaar en vervaagd niet zo snel als de meeste buitenverfen.
De klompen worden wel altijd zo in de verf gezet dat het risico op slijtage door weersinvloeden en gebruik zoveel mogelijk beperkt blijft.

Geboorteklompjes

Kinderklompjes of geboortekompjes zijn ontzettend leuk om weg te geven. Met het geboortekaartje ernaast worden de klompjes beschilderd. Uiteraard kun je ook ieder ander gewenst ontwerp erop laten zetten. Geef uw wensen door en ik maak een mooi ontwerp wat past bij uw wensen.