Disney muurschilderingen

Hoe mooi zou het zijn… Een hele wand in de kamer van je kind in Disney-stijl! Wie wordt er nou niet vrolijk van Disneypersonages, -items en -kleuren? De herkenbare karakters roepen emotie op en zorgen voor vrolijkheid.

Pimp de kinder- of babykamer met een heuse Disney muurschildering. Waan je in een sprookjeswereld en wordt dagelijks meegenomen door de fantasie-karakters dankzij de Disney muurschildering.

Disney muurschildering voor baby- of kinderkamer

Een Disney muurschildering voor de baby- of kinderkamer geeft de ruimte een unieke en persoonlijk passende uitstraling. Omdat het muurschilderwerk van Saskia Creations altijd ter plekke op locatie plaatsvindt, ben je altijd zeker van een unieke Disney muurschildering.

Geef vooraf vooral door welke karakters de voorkeur hebben, of misschien juist een herkenbaar Disney-kasteel. Wellicht heb je liever enkel letters op de muur, maar dan in Disney-stijl uitgevoerd, geen probleem.

Alles is mogelijk. Donald Duck, Mickey Mouse en alle andere Disneykarakters kunnen geschilderd worden. Prinsessen, kastelen, uitspraken of namen in Disneyletters. Jouw wensen zijn leidend.

Heb je moeite met kiezen of ben je benieuwd of een Disney muurschildering wel past op de muur die je in gedachten hebt? Neem gerust contact met me op. Ik geef ook advies, help bij het kiezen en kan je voorzien van nog meer inspiratie voor een Disney muurschildering.

Stuur een mailStuur Whatsapp
muurschildering winnie de pooh
muurschildering lion king simba
muurschildering lion king simba

Inspiratie voor een Disney muurschildering

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het kiezen van een Disney muurschildering? Alles is mogelijk, maar dat maakt het niet altijd gemakkelijk om te kiezen.

Daarom hierbij een aantal populaire karakters en films om inspiratie op te doen voor een Disney muurschildering:
- Frozen: Elsa en Olaf
- Winnie de Pooh
- Aristocats: Marie
- Lion King: Simba
- Jungle Book
- Cars
- Peter Pan en Tinkerbell
- Finding Nemo
- Bambi
- Dombo

Muurschildering ideeën anders dan Disney

Liever geen Disney muurschildering, maar wel geïnspireerd geraakt door mijn werk? Saskia Creations maakt zoveel meer dan enkel Disney muurschilderingen.Schilderijen, Bellypainting, Schminken, Fotografie en Bodycasting zitten ook in mijn aanbod.

Heb je voor jouw muurschildering zelf ideeën die anders zijn dan Disney-figuren? Muurschilderingen voor kinderen kunnen ook niet-Disney zijn en de woonkamer, keuken, tuin of slaapkamer krijgt ook een bijzondere aanblik met een muurschildering anders dan Disney.

Muurschilderingen bij Bedrijven

Geef je bedrijfspand een mooie warme exclusieve sfeer met een muurschildering, passend bij de inrichting en uitstraling.

Meer informatieNeem contact op

Muurschildering ideeën anders dan Disney:

- Me to You Bear
- Landen en steden
- Landschappen en natuur
- Dieren
- Voertuigen
- Graffiti en Urban stijl
- Films en series
- Sporten en clubs

Bekijk mijn portfolio om ideeën op te doen of neem contact op om een afspraak te maken. Alle muurschildering ideeën, al dan niet anders dan Disney, zijn welkom en maakbaar door Saskia Creations.

Disney muurschildering laten maken?

Ben je ervan overtuigd dat je een Disney muurschildering wil laten maken? Ga je toch liever voor een niet-Disney muurschildering? Ik ben heel benieuwd wat jouw wensen en ideeën zijn. Misschien heb je extra hulp en advies nodig bij het bepalen van de juiste beschildering van jouw muur, ook daar schakel je mij voor in.

Neem contact met me op en maak me nieuwsgierig

Disney kunstof koe

Kunststof koe beschilderd in Disneystijl. Kado aan de kleinkinderen van pdrachtgever, die helemaal weg waren van Disneyfilms.

Meer informatie

Gallerij

Een kleine selectie van mijn werk. Wil je meer zien wat ik gemaakt heb? Ga dan voor een volledig overzicht naar mijn portfolio.

muurschildering lion king simba muurschildering aristocats marie Disney muurschildering disney muurschilderingen
disney muurschilderingen disney muurschildering frozen muurschildering disney aristocats muurschildering winnie de pooh
disney muurschildering lion king muurschildering me to you muurschildering me to you beertje muurschildering hattem
logo
Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen
06 8200 93 84
saskiacreations@hotmail.com

Muurschilderingen | schilderijen | Bellypainting | Gipsbuiken | Geboorteborden | Schminken | Portretfotografie | Newbornfotografie | Grime | Klompen | Lifecasting