Gipsbuik laten maken

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Misschien ben je al druk met kleertjes zoeken, babykamertje inrichten en andere noodzakelijke voorbereidingen. Naast deze zaken is het natuurlijke ook leuk om iets van een herinnering aan deze bijzondere tijd te hebben. Een gipsbuik is dan ontzettend mooi om te laten maken.

Wanneer kan je een gipsbuik maken?

Een gipsbuik kan je het beste maken als je ongeveer ronde de 30/35 weken zwanger bent. Na 35 weken kan wel maar hou er rekening mee dat je eventjes zult moeten staan om een mooie gipsbuik te krijgen. Zittend veranderd de vorm van de buik te veel, waardoor je een andere afdruk krijgt.

Hoe lang duurt het maken van een gipsbuik?

Over het algemeen is het maken van een gipsbuik zo klaar. Gemiddeld genomen ben je met 15 min. vaak wel klaar. Uiteraard hangt het wel af van de grootte van jouw buik en of je schouders borsten en dijbeen mee wil laten afdrukken. Dan kan het een 20/25 min. duren.

Wanneer alle laagjes er op zitten kan hij er vrijwel meteen ook al vanaf omdat de eerst gelegde lagen dan al droog en hard zijn. Even in en uitademen en hij floept zo van je buik.

Je gipsbuik versieren

Het is natuurlijk veel leuker om een gipsbuik mooi af te werken. Je kunt er bijvoorbeeld een kanten buik van maken, een beschildering er op laten zetten of een combinatie van beide. Met een mooi lint kan je de buik ook an de muur hangen. Maar daarnaast kan je ook mozaiek op je buik laten plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden in steentjes en afwerkingen. Combinaties van kant met mozaiek is ook een prachtige manier om jouw buik te versieren!

Wat kost het maken/repareren/versieren van een gipsbuik?

Gipsbuik als kado!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een gipsbuik kado te doen. Misschien wil jeje zus of (schoon)dochter verrassen met iets speciaals. Ik heb waardebonnen welke je kan bestellen voor een bepaald bedrag zodat ze zelf kan beslissen wanneer ze wil langs komen. Ook tijdens een babyshower kan een gipsbuik gemaakt worde. Wil je de gipsbuik verder zelf versieren dan laat ik hem achter. Willen jullie of de mama dat ik hem ga beschilderen of met kant ga pimpen bijvoorbeeld, dan neem ik hem mee.

gipsbuik laten maken emmen
gipsbuik laten maken emmeloord
gipsbuik met naam

Prijzen Gipsbuik laten maken:

Prijzen zijn excl. Avond-weekendtoeslag

Buik/bellybowl: € 50,-
Buik+borsten: € 55,-
Buik+borsten+1 schouder: € 65,-
Buik+borsten+heup: € 70,-

Reparatie Gipsbuiken:

Verstevigen en/of bijwerken: € 20,-
Egaliseren: € 25,-

Afwerking:

* Beschildering op gipsbuik € 100,- tot € 150,- (incl. egaliseren)
* Afwerking met kant/bloemen: € 50,-
* Mozaïek: op aanvraag
* Tekst/naambordje: € 5,-

Combinaties zijn ook mogelijk, zoals kant op de buik en mozaiek over de borsten etc. Bij dergelijke speciale verzoeken maken wij graag een vrijblijvende prijsopgave.

Wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Gipsbuik reparatie

Heb je zelf ooit een gipsbuik gemaakt en ligt hij nu in een hoekje stof te vangen? Geen probleem. Ook deze buiken repareer en lap ik op. Wanneer je namelijk niks met je zelfgemaakte gipsen buik doet, gaat het gips verstaffen. Alle deeltjes gips korrelen uit de structuur van het verband en uiteindelijk zakt hij in elkaar. vaak is het ook de manier waarop de buik gemaakt is een probleem waardoor hij als een kaartenhuis in elkaar stort. Ontzettend zonde! Maar gelukkig kan ik hem voor je repareren zodat hij er zo goed als nieuw uit komt te zien.

gipsbuik laten maken emmen

Oude gipsbuik volledig verstevigd en opgeknapt. Met geboortekaartje als versiering.

gipsbuik repareren heerenveen

"Bellypainting"

Laat een mooie bellypainting maken tijdens je zwangerschap of babyshower! Check mijn portfolio of vraag hieronder informatie op.

Meer informatie

Disney muurschildering

Welk kindje droomt er nu niet van om je te wanen in een Disney wereld als je je kamertje in stapt?

Heerlijk wegdromen bij de mooiste Disneytaferelen

Disney muurschilderingenMeer informatie

Newbornfotografie

Je kleine babytje, die vingertjes en teentjes. Dat moment wil je voor eeuwig vastleggen. In mijn studio heb ik meerdere props (dekentjes,wraps, mandjes, kratten) en achtergronden. Wil je liever dat ik bij jou thuis kom? Geen probleem! Reserveer een mooie newbornshoot.

lifestylefotografie newbornMeer informatie

Zwangerschaps-shoot

Een zwangerschap vliegt soms voorbij. Je wil deze periode bewust meemaken en herinneren. Een mooie fotoshoot is hier dan ook een perfecte manier voor!

zwangerschapsfotograaf overijsselMeer informatie

Lifecasting

En daar is je kindje dan! Na de geboorte van jou/jullie kindje kan je ook voetafdrukjes en/of handafdrukjes laten maken. Dit zijn kleine op ware grootte gemaakte 3D-beeldjes van jullie kindje.

Het is op elk moment mogelijk om zo'n casting te doen. Wil je meer informatie dan kun je me even bellen of mailen.

Stuur een mailStuur Whatsapp

Muurschilderingen op babykamertjes

Een muurschildering kan veel warmte en sfeer brengen aan een babykamertje. Wil je ook een mooie schildering op het baby of kinderkamertje?

Meer informatieNeem contact op

Gallerij

Een kleine selectie van mijn werk. Wil je meer zien wat ik gemaakt heb? Ga dan voor een volledig overzicht naar mijn portfolio.

gipsbuik drachten gipsbuik laten versieren met kant gipsbuik laten maken zwolle gipsbuik kant hart
gipsbuik laten maken emmen gipsbuik beschilderen gipsbuik lion king mozaiek gipsbuik
gipsbuik geboortekaartje giraffe gipsbuik tatty teddy gipsbuik roze kant gipsbuik woezel en pip
logo
Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen
Tel: 06 8200 93 84
saskiacreations@hotmail.com

Muurschilderingen | schilderijen | Bellypainting | Gipsbuiken | Geboorteborden | Schminken | Portretfotografie | Newbornfotografie | Grime | Klompen | Lifecasting