Saskia Creations

Grime

Saskia Creations kan voor u on-set komen om de grime te verzorgen voor uw figuranten tijdens halloween,
spooktochten en andere evenementen. De grime kan zowel tweedimensionaal als driedimensionaal worden aangebracht.

Uw halloween of spooktocht wordt met de juiste grime en make-up een groot succes!
Geen lelijke spoken met überwitte slecht geblende hoofden, maar echte realistische zombies, geesten,
reapers en heksen etc. Laat uw bezoekers versteld staan van de professionaliteit die ook ú dan uitstraalt als organisator!
Tijdens het grimeren maak ik gebruik van veel verschillende materialen om het gewenste eindresultaat te behalen. Denk hierbij aan reguliere make-up, glycerine producten, siliconen, putty, latex, pruiken en haarstukken, schmink en protheses.Vooraf zie ik graag foto's van de figuranten die zullen meewerken zodat ik kan bepalen wat er nodig is. U kunt zelf aangeven welke karakters u wilt, maar ik kan ook voor u enkele mooie ideeën aandragen. Wanneer u zelf karakters aandraagt zal ik kijken of dat bij die figurant haalbaar is. Soms worden er ideeën bedacht die leuk zijn maar gewoonweg niet werken omdat je over een baard geen lijnen kunt schilderen.

Siliconen maskers
Eventueel kunnen er ook hoogwaardige siliconen maskers gehuurd of gekocht worden.
Dit kan een custom-fit maar ook een special-fit masker zijn. Dit hangt erg af van hoeveel waarde u hecht aan het precies passend zitten van een masker. Een special-fit zal wel aanzienlijk duurder zijn omdat deze precies op maat gemaakt wordt.
Hiervoor dient er eerst een afgieting van uw gezicht (of het gezicht waarvoor het masker bedoelt is) te worden gemaakt. Hierna wordt er een masker gemaakt naar uw wensen. Houd er rekening mee dat een special-fit masker niet zomaar klaar is. Afhankelijk van wat het moet worden en de complexiteit ligt dit gemiddeld tussen de 1,5 en 3 maanden. De kosten voor het maken van maskers op bestelling en custom fit maskers zijn op aanvraag.

Proces van het maken van een afdruk van uw hoofd

Alle materialen die ik gebruik zijn huidvriendelijk en van hoge kwaliteit. De applicaties zijn soepel en sterk. Vergeet de lelijke dikke fake wonden die je in een fun shop koopt en ga voor kwaliteit en duurzaamheid.


Medische trainingen

Saskia Creations heeft een standaard range van bulletwounds, in- en exit wounds, mes- en snijwonden etc. die voor u gemaakt kunnen worden. De prostetics kunnen eenvoudig op de huid gekleefd worden en hergebruikt. Wilt u iets bijzonders dan kunt u contact met mij opnemen. Producten worden met de hand gemaakt.

 

Prijzen:

Diverse wondmodellen Trauma-FX

Kogelwondmodellen: € 25,-
Snijwond: 25,-
Halsmodel met snijwond: € 195,-
kotsplaat/bloedplaat: € 20,-
bomwond: € 55,-
Brandwond armsleeve: € 195,-
Masker brandwond gezicht: € 145,-
Diverse snijwonden 5-10 cm : € 35,-/stuk


Waneer u wilt dat ik voor u wat op maat maak, kunt u een afspraak maken.

Alle modellen zijn gemaakt van hooggekwalificeerde siliconen en zijn veilig op de huid te gebruiken. Waneer u ze zorgvuldig bewaard (donker en in plastic) zullen ze lang mee gaan. U kunt desgewenst ook nepbloed gebruiken op de wondmodellen. Raadpleeg wel vooraf het etiket van het nepbloed. Sommige laten wel vlekken na.

PhotoGallery

*Klik op de afbeelding voor een vergroting*