Saskia Creations

Bellypainting

Ga naar portfolio

Je groeiende buik, trappelende voetjes, wat gaat die tijd weer snel voorbij. Daarom is het juist zo leuk om iets unieks en moois te laten maken wat je aan deze tijd herinnert. Een bellypainting is het ideale kado om aan jezelf of aan een ander te geven.

Misschien wil je jouw bellypaint gebruiken om als geboortekaartje naar iedereen te sturen? Of laat een mooi canvas van de bellypaint drukken voor in het babykamertje.

Wanneer laat je een bellypaint zetten?

Een bellypainting is het mooiste tussen de 30-35 weken. Maak je je zorgen over striae? Dat hoeft helemaal niet! Met de schmink zie je er niets meer van en we kunnen met photoshop ook het een en ander nog weg werken. Wat je op je buik wilt laten schilderen is helemaal aan jou. Ik heb een groot voorbeeldenboek, maar kan ook iets voor je schetsen naar wens. Je mag ook altijd zelf iets meenemen, wat ik na kan schilderen.

Babyshowers

Natuurlijk leent een bellypaint zich ook uitstekend als cadeau op een babyshower. Verras de aanstaande mama met een bellypaint op haar babyshower, zodat ze een geweldige herinnering heeft aan deze mooie dag samen met haar vrienden en familie.

Fotoshoot

Wil je mooie foto's van jouw bellypaint dan kun je een fotoshoot in de studio reserveren. Met het basispakket heb je voldoende mooie foto's voor een mooie herinnering aan jou bellypaint. Tevens kun je ervoor kiezen dat je de visagie ook laat doen, dat maakt het wel echt compleet. Aangezien studioflitsers je huid flink in het licht zetten is een make-upje geen overbodige luxe.

Trek kleding aan wat je mooi vindt voor de foto. Heb je een leuke stoere jeans, dan kan het prettig zijn tijdens het painten even een sportbroek/joggingbroek aan te hebben en je voor de shoot even om te kleden. Dat kan in mijn atelier altijd even privé. In mijn studio zijn mooie bandeau's en kanten jurken aanwezig.

De foto's worden digitaal verzonden, afdrukken zijn niet inbegrepen. Wanneer u kiest voor een uitgebreide shoot kunt u in de prijslijst kijken welk pakket u wilt. Bij de bellypaint zelf zittem 3 bewerkte digitale foto's inbegrepen. U kunt zelf kiezen welke dit zijn.