Saskia Creations

Zwangerschaps-fotografie

Ga naar portfolio

Hoera je bent zwanger!


Er breekt een bijzondere tijd voor jou aan. Naast het inrichten van het kamertje, is het ook ontzettend leuk om deze tijd vast te leggen door middel van een mooie fotoshoot.
En hoewel een smartphone tegenwoordig al best mooie foto's kan maken (en dit zullen jullie ongetwijfeld gaan doen, groot gelijk!) weegt het niet op tegen een professionele camera i.c.m. een fotograaf met kennis van fotografie en vooral ook fotobewerking.
Samen met je partner of alleen jij en je mooie buik. Je mag het zelf weten!
Wil je een gekke shoot met leuke spontane foto's, wil je in de studio of jist buiten? Alles kan en samen kijken we naar wat jou of jullie wensen zijn.
Daarbij is het handig als je bijvoorbeeld ideetjes via whatsapp of mail stuurt wat je mooi vindt. Dan kan ik daar rekening mee houden en heb ik meteen een goed beeld over jullie smaak.9 Maandenshoot

Elke maand een foto van je groeiende buik. Hoe leuk is het om de verschillen te zien per maand. Er gebeurd zoveel in je lichaam en dat kun je mooi zien. Wees er trots op! Je kunt later dan weer eens terug kijken hoe het ook alweer was, want geloof me, dit ga je vergeten. Je kunt nog zoveel opschrijven maar beelden zeggen zoveel meer.