Saskia Creations

Contact Pagina

Saskia Creations

Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen
06 8200 93 84
saskiacreations@hotmail.comWerkgebied

Mijn werkgebied ligt door heel Nederland. Uiteraard reken ik wel reiskosten als ik op locatie kom.
In Zwolle kom ik geregeld schminken op kinderdagverblijven. Ook verzorg ik cursussen schminken aan diverse verenigingen, kinderdagverblijven en scholen. De regio's waar ik werkzaam ben zijn o.a. Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen, Gelderland en Flevoland. Zo ben ik laatst nog in het mooie Urk en Tollenbeek geweest voor het maken van een handafdruk en bodycasting.
Bellypaintings doe ik voornamelijk in mijn studio, maar voor babyshowers kom ik op plekken zoals Raalte, Deventer, Hoogeveen, Tollebeek, Urk, Tongeren, Emmeloord, Emmen Amersfoort, Meppel, Oldemarkt, Giethoorn, Den ham, Wijhe, Olst, Zwolle, De wijk, Meppel, Dedemsvaart en Dalfsen, Heerenveen, Steenwijk, Wolvega, Oosterwolde, Noordwolde.

Muurschilderingen op babykamers of voor bedrijven zijn vooral in het midden en zuid-Nederland zeer populair. Zo heb ik een muurschildering van diverse babykamers gemaakt al in Almere, Amersfoort, Drachten, Hoonhorst, Emmen, Groningen. Maar ook dichterbij in Wolvega, Steenwijk en Willemsoord.
Ik wordt vaak gevraagd voor de belettering en aankleding van de escape rooms 058 in Leeuwarden en in De Blesse. Altijd erg leuk om te doen.