Saskia Creations

Muurschilderingen

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een muurschildering, dan kunt u mij mailen of whatsappen. Hierbij heb ik van u nodig:
- duidelijke foto(s) van de betreffende muur/ruimte
- omschrijving van en/of evt. sfeerbeelden of voorbeelden van wat u ideeën zijn
- woonplaats
Op basis daarvan kan ik u alvast een richtprijs geven.

Ga naar portfolio


Bent u op zoek naar een muurschildering die past bij uw interieur en wensen?
Dan bent u bij Saskia Creations aan het juiste adres.

Een muurschildering kan een bijzondere sfeer en exclusiviteit toevoegen in uw huiskamer, babykamer, kantoor, tuin of bedrijf. Het maken van een ontwerp kan op basis van door u aangeleverde sfeerbeelden zijn. Ook kan ik met mijn eigen creativiteit een ontwerp maken naar aanleiding van een bepaald thema.
U kunt mij voorbeelden sturen van al bestaande muurschilderingen of plaatjes uit het thema naar wens. Dan weet ik welke sfeer u mooi vind. Sommigen houden van zachte kleuren en veel diepte, anderen weer van realistischere kleuren. Het is dus belangrijk dat u daar vooraf al even over nadenkt.

Muurschildering Lion King's Simba en Nala op tak.

Voorbewerking

Wilt u de muur achter de wandschildering voorzien van een mooie kleur die ook nog past bij de wandschildering? Ik kan u hierin ook van advies voorzien zodat de kleur van de muur en de kleuren van de schildering bij elkaar passen en aansluiten. U kunt het sausen van de muur ook met een gerust hart aan mij uit besteden. Naast mijn huidige werkzaamheden heb ik ook als huisschilder gewerkt in het schildersbedrijf van mijn vader. Sausen, glasvlies plakken en schilderen werd er met de paplepel ingegoten. Kortom bij mij bent u verzekerd van een nette en professionele afwerking van uw muur.

Materiaal

Ik werk binnen enkel met watergedragen verf. Dit betekent dat u geen schadelijke dampen in uw woning krijgt.
Naast het ontwerpen en realiseren van een plafond- of muurschildering kunt u ook voor diverse andere decoratieve schilderwerken terecht bij Saskia Creations. Denk aan het beschilderen van klompen (geboorteklompen, jubileum, verjaardag), schilderijen, illustraties etc.

Buitenmuuren

Naast muurschilderingen binnenshuis, kunt u mij ook inhuren voor het maken van een mooie wandschildering op uw buitenmuur. Een buitenmuur beschilderen eist enige kennis van materiaal, ondergrond en verfsystemen. Daardoor schilder ik enkel op buitenmuren die ik zelf voorbehandeld heb. U hoeft dus niet zelf uw muur eerst te schilderen of een grondlaag aan te brengen. Wanneer u dat toch liever zelf wilt doen, kan ik geen garanties geven over de duurzaamheid van de muurschildering. Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteits verfsystemen. Deze zijn weersbestendig en blijven vele jaren intens van kleur.

Werkwijze buitenmuur

Op muren waar een oude verflaag op zit wordt eerst gekeken wat de best volgende stap is. Voor onbehandelde muren zal er altijd een verfsysteem opgebracht worden passend bij de ondergrond en toepassing.
Wanneer uw muur uit schoon metselwerk bestaat moet u er rekening mee houden dat de muurschildering drukker wordt doordat u de vele stenen door de schildering blijft zien. Wilt u dit niet dan raden wij aan om uw muur eerst te laten egaliseren door een profesioneel vakman. Wanneer u deze niet kunt vinden kunnen wij u in contact brengen met bedrijven die wij kennen.

Muurschildering op buitenmuur bij ijsbaan vereniging. 2020

Muurschildering van landschap op buitenmuur op terras. 2017

Muurschildering imitatie keien bij koivijver. 2016