Kunststof koe beschilderen

Wil je een echte blikvanger in je tuin, dan ben je hier aan het juiste adres.

Van groot tot klein beeld kan je laten beschilderen in elk gewenst thema. Wanneer het gaat om een tweedehands beeld is het belangrijk goed te checken of de staat van het beeld nog voldoende is. Een nieuw beeld kan dan soms goedkoper zijn dan een tweedehandsje opknappen.

Kunststof Disney koe

Voor een opdracht mocht ik een kunststof koe gaan beschilderen. De klanten hadden een oude koe gekocht war de verf praktisch afbladderde en ook lelijke groene vlekken had. Het zou een kado worden voor hun kinderen en deze hielden ontzettend van alles wat met Disney te maken had. De films kenden ze allemaal.

Het is natuurlijk geweldig om zo'n leuke opdracht te krijgen. De koe is volledig schoongemaakt, geschuurd en gerepareerd (helaas zaten er wat gaten her en der) en daarna gespoten. Mijn vader is een oude rot in het schildersvak en heeft het voorwerk en spuitwerk gedaan.

Ontwerpen

Ondertussen ben ik aan de slag gegaan met het ontwerpen van wat er dan daadwerkelijk op zou komen te staan. Ik kreeg al snel de ingeving om iets met de oude Disney films en karakters en de nieuwe te gaan doen. Omdat Disney in hun leven ook een "rol" speelde leek het me leuk een oude filmrol te pakken en die slingerend over de koe te laten gaan met de oude filmbeelden van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto en natuurlijk Donald Duck en Katrien Duck.

De achtergrond moesten dan wel de nieuwere Disney films bevatten. daarnaast wilde ik veel kleur erin aanbrengen. Disney is namelijk ook vrolijk en veel kleur.

kunstkoe beschildering disney
schilderen op kunstkoe

Van Kunststof koe tot KUNST-koe

De koe is op dit moment te bewonderen in Ruinerwold-Oosteinde

Bedrijfsbeeld

Voor bedrijven is het natuurlijk een ideale aandachtstrekker. Een groot tuinbeeld beschilderd in uw bedrijfslogo trekt vast en zeker de aandacht van menig voorbijganger. daarnaast kan ik een mooi ontwerp maken waarbij jullie werkzaamheden goed uit de verf komt in combinatie met jullie logo. Want enkel een logo is ook maar een beetje saai of niet dan !

Wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Disney muurschilderingen

Is jouw kind ook zo gek op Disney films? Hoe leuk is het om hun kamertje mooi in te richten met een prachtige Disney muurschildering!

Heerlijk wegdromen bij zijn of haar favoriete Disney karakters!

Disney muurschildering frozen elsaMeer informatie

Restaurant of cafe?

Een muurschildering is een perfecte manier om sfeer en warmte aan uw ruimte te geven. Uw bezoekers wanen zich in een andere wereld! Denk ook aan attractieparken en escape rooms, welke in bijpassend thema geschilderd kunnen worden.

peaky blinders muurschilderingMeer informatie

Jungle muurschilderingen

Een Prachtige muurschildering in jungle thema

Wie slingert er straks in jouw kamertje aan de lianen? of geniet liggend op een tak van het zonnetje?

muurschildering jungle gorredijkMeer informatie

Opknappen van oude betonbeelden

Geef oude tuinbeelden een nieuwe look met een mooi likje verf. U kunt denken aan realistische beschilderingen maar ook aan bronskleurig, verdigris, koper etc.

zee arend

Beschildering van koloniehuisje

Het koloniehuisje moest beschilderd worden met bakstenen en ramen zodat het net echt leek. Het huisje staat bij eetcafé de steen in Willemsoord

Gallerij

Een kleine selectie van mijn werk. Wil je meer zien wat ik gemaakt heb? Ga dan voor een volledig overzicht naar mijn portfolio.

renovatie papagaai kunstkoe beschildering disney
schilderen op kunstkoe beschildering tuinbeelden
beschildering tuinbeeld schilderwerk koloniehuisje
logo
Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen
06 8200 93 84
saskiacreations@hotmail.com

Muurschilderingen | schilderijen | Bellypainting | Gipsbuiken | Geboorteborden | Schminken | Portretfotografie | Newbornfotografie | Grime | Klompen | Lifecasting