Muurschildering op buitenmuren

Een blikvanger in de tuin, een lelijke muur wegwerken in een straat of langs uw bedrijfspand. Een muurschildering geeft meteen een totaal andere sfeer aan een muur of gevel

Met uiteenlopende ontwerpen en creaties kan er een prachtig 3D effect ontstaan op de muur. Ik laat me graag door uw wensen inspireren en sta klaar met penseel en verf om uw muur om te toveren tot een waar kunstwerk!

Wat zijn de mogelijkheden?

Denk aan realistische of abstracte schilderingen, grafitti technieken, 3 dimensionale technieken, Trompe l'ouil en belettering. Een muurschildering is in ieder thema mogelijk. Een buitenmuur schilderen is niet zomaar iets. Het moet natuurlijk wel een aantal jaren op de muur blijven zitten. Het liefst zonder te vervagen. En daarom maak ik gebruik van de beste kwaliteits verfsystemen. Omdat elke muur anders is in zowel ondergrond als materiaal, is de werkwijze ook verschillend.

Ondergronden

Wanneer uw muur uit metselwerk bestaat moet u rekening houden met hogere kosten dan een gladde muur. Daarnaast oogt een schildering op stenen veel drukker dan op een gladde muur.

Schildering op garagedeur

Ook op een garagedeur kan er een schildering gemaakt worden. Ook bij garagedeuren kijken we graag eerst naar de staat van de deur en of het mogelijk is om er een schildering op te maken.

Ontwerp

Ieder ontwerp is praktisch mogelijk. een tractor, landschap, logo van een favoriete band, de friesche vlag, een motor, regenbogen noem maar op. Vertel mij uw iedeeën en ik ontwerp graag een unieke schildering voor u.

gevelschildering
garagederu schildering bospad

Muurschildering in buitenhuisje of buitenkroeg

Steeds meer mensen creeëren een gezellige plek in hun tuin. Een overkapping met terras maar ook buitenkroeg is ideaal om lekker met vrienden te borrelen en verhalen op te halen. Wil je die gezellige warme sfeer uit een kroeg naar binnen halen? Denk dan eens aan een muurschildering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van classy en hotel chic met bloemen en kleuren tot een wijnkelder, alsof je tussen de fusten en wijnfaten loopt. Maar het is ook mogelijk om je favoriete voetbalploeg uit te lichten. Ben je enthousiast geraakt en zou je graag willen weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op!

schildering trekker garage

Schildering van Fordson tractor op garagedeur

"Lion king Muurschildering"

Misschien slaapt jullie kindje straks ook zo lekker met een prachtige Disney muurschildering in zijn/haar kamertje?

Meer informatie
logo
Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen
06 8200 93 84
saskiacreations@hotmail.com

Muurschilderingen | schilderijen | Bellypainting | Gipsbuiken | Geboorteborden | Schminken | Portretfotografie | Newbornfotografie | Grime | Klompen | Lifecasting