Muurschilderingen voor bedrijven!

Een saaie muur in uw kantoor, restaurant of winkel? Dat is heel jammer! Uw klanten en bezoekers zijn gevoelig voor sfeer, uitsraling, geuren en kleuren. Wist je dat een aantrekkelijk vormgegeven kantoor ook zorgt voor betere prestaties onder uw personeel?

Een muurschildering kan een een warme maar ook exclusieve sfeer geven aan een ruimte. Daarnaast kan het ook een mooie toevoeging zijn aan de belevenis in uw restaurant of activiteit.

Een ontwerp onstaat niet zomaar. Ik hoor graag eerst de wensen en ideeën waar jullie mee spelen. Ook zie ik graag de ruimte waar het om gaat en vind ik het prettig om even de sfeer te proeven van het bedrijf. Daarnaast vind ik het belangrijk te weten wat jullie doen, wie jullie zijn als bedrijf.

Decoratieschilderwerk

Soms wil je in je bedrijf een bepaalde sfeer neer zetten, maar niet een expliciete afbeelding of muurschildering. Ook dit is mogelijk. Hieronder ben ik bij een escape room bezig geweest om hun ontvangstruimte zo te schilderen dat er een soort grimmige oude look ontstaat. Toest op leidingen, lekkage beschadegingen etc.

muurschilderingen leeuwarden

Muren in grijze vegerige vlekken en roest op leidingen en radiatoren. Escape058 te Leeuwarden

Muurschildering in restaurant

Een muurschildering in uw restaurant geeft een gezellige warme sfeer. Daarnaast gaat het bij veel mensen naast lekker eten ook om een stukje beleving. Die beleving kun je creëren door mooie decoratieve wandschilderingen

Stuur een mailStuur Whatsapp
muurschildering de rustende jager
vortex toilet schildering

Toilet in Escape room beschilderd met optische illusie.

Hotel chic muurschilderingen

In veel gevallen denken mensen bij een muurschildering al snel aan kinderkamertjes en afbeeldingen en plaatjes van Disneytaferelen, maar een muurschildering kan uit van alles bestaan. Van prachtige grote schilderachtige bloemen tot diverse schilderstechnieken waarbij warme kleurovergangen een rol spelen. Een Schilderstechnieken waarbij bepaalde structuren neergezet kunnen worden op een muur. Maar ook de keuze in kleuren kunnen naar wens aangebracht worden. Een muurschildering in aardetinten, zwart/wit of sepia behoren ook tot de mogelijkheden.

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

buitenkroeg muurschildering

Muurschildering Peaky Blinders op een muur van 6x6 meter in een buitenkroeg.

Disney kunstof koe

Kunststof koe beschilderd in Disneystijl. Kado aan de kleinkinderen van opdrachtgever, die helemaal weg waren van Disneyfilms.

Meer informatie

Gallerij

Een kleine selectie van mijn werk. Wil je meer zien wat ik gemaakt heb? Ga dan voor een volledig overzicht naar mijn portfolio.

gevelschildering muurschildering escape room muurschildering onderwaterwereld school vortex toilet schildering muurschildering peaky blinders peaky blinders muurschildering escape room muurschildering basisschool
muurschildering optische illusie muurschilderingen leeuwarden muurschildering avatar muurschildering laten maken imitatieschilderwerken escape las vegas imitatieschilderwerken creatief schilderwerk muurschildering weerribben landschap
muurschildering blokzijl boten muurschildering emmen grafitti muurschildering muurschildering nieuw weerdinge decoratief schilderwerk kluisdeur imitatieschilderwerk muurschildering basisschool onderwaterwereld

Disney muurschildering

Welk kindje droomt er nu niet van om je te wanen in een Disney wereld als je je kamertje in stapt? Heerlijk wegdromen bij prinsessen en elfjes. Of stap in het avontuur met superhelden!

Laat een mooie Disney muurschildering maken bij Saskia Creations!

Disney muurschilderingenNeem contact op

Klompen laten beschilderen

Een mooi cadeau voor een vriend/vriendin of partner is een paar gepersonaliseerde klompen. In ieder thema mogelijk. Of verras een collega of zakenrelatie met een paar echte Hollandse klompen geïnspireerd op julie bedrijf of logo!

handbeschilderde klompenNeem contact op

Gipsbuiken

Ben je zwanger en wil je een mooie herinnering aan deze bijzondere periode? Dan is een gipsbuik misschien iets voor jou! Je kunt een gipsbuik laten maken en versieren in de stijl die jij mooi vindt. Zo kan je een kanten buik laten maken of wil je een schildering in de stijl van het geboortekaartje?

gipsbuik tijdens zwangerschapMeer informatie

"Lion king Muurschildering"

Misschien slaapt jullie kindje straks ook zo lekker met een prachtige Disney muurschildering in zijn/haar kamertje?

Meer informatie
logo
Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen
06 8200 93 84
saskiacreations@hotmail.com

Muurschilderingen | schilderijen | Bellypainting | Gipsbuiken | Geboorteborden | Schminken | Portretfotografie | Newbornfotografie | Grime | Klompen | Lifecasting