Grime


U kunt saskia creations ook inhuren om de grime te verzorgen voor spook- en griezeltochten. Ik maak gebruik van diverse technieken. Ik kan bij u op locatie de schmink en grime verzorgen voor uw griezeltochten en evenement.


Wilt u zelf naar een halloween party en wilt u in stijl arriveren? Dan kunt u ook bij mij zich laten omtoveren tot wat u wenst. Groepen zijn ook van harte welkom in mijn atelier. Wilt u liever dat ik aan huis kom? geen probleem. Denkt u dan wel aan de reiskosten?
Grime bij EHBO-trainingen

Ook voor het maken van wonden voor EHBO-cursussen en Lotustrainingen kunt u mij boeken.
Ik maak desgewenst wonden op basis van uw voorkeur voor de cursus. Dit kan zijn: brandwonden, diepe sneden, schrammen, blauwe plekken, openliggende botbreuk etc.Special FX & Grime Trainingen


Wilt u zelf leren wonden maken? Schrijf u dan in voor een workshop wonden/grime. Je werkt met mijn materiaal. Het enige wat je nodig bent is een oude handdoek, wattenstaafjes, lotiondoekjes, vaseline, make-up remover op oliebasis.
Hieronder de verschillende workshops van simpel tot zeer uitgebreid.


**Grime/wonden basis**

In deze workshop leert u een begin maken van het maken van realistische wonden en blauwe plekken. U leert de diverse materiaalsoorten kennen en ermee werken.
Kosten: € 45,-pp
**Grime/wonden gevorderd**

We starten met kleine basis technieken voor het maken van sneetjes, schaafwondjes. blauwe plekken etc. Uiteindelijk werken we naar een monsterlijk design toe, welke je kunt toepassen met bijvoorbeeld Halloween.
Kosten:
€ 100,-pp**Special FX**

De ultieme workshop als je echt een grote stap verder wilt dan alleen het maken van blauwe plekken en wonden met synwax®.
Je gaat je eigen siliconen wond maken, leren wat je met latex kunt doen. En we gaan uit de hand een wond maken met siliconen zonder vormmal.
Je leert het verschil tussen diverse materialen kennen en wat de toegevoegde waarde is.
Max. 4 personen.
Duur: ca 4 uur
Kosten:
€ 195,-/pers.