Muurschilderingen


*Om mijn portfolio te bekijken gaat u naar de gallerij in het menu*

Babykamers

Op zoek naar een muurschildering op de babykamer of kinderkamer?
Het inrichten van het babykamertje voor jullie aanstaande kindje is het leukste wat er bestaat. Een nieuw bedje, gordijntjes bijpassende lampjes. Maar er ontbreekt nog iets...een muurschildering misschien?
Het maakt een kamertje spannend, sprookjesachtig en sfeervol.

Voor meisjes een echt prinsessenkamertje en voor jongens misschien wat stoerder zoals cars of minions? Ook glitters kunnen worden toegevoegd aan de schildering zodat het helemaal romantisch en dromerig wordt. Wat zal je kleintje daar lekker slapen!

3D muurschilderingen

Een tractor die uit de muur komt. Olifanten die uit je muur stormen, 'Bliksem MC Queen' uit de film "Cars" die van je muur lijkt te rijden...het kan niet gek genoeg zijn of ik doe het!
Door verschillende technieken toe te passen komen ze bijna echt tot leven!

Graffiti style

Wandschilderingen in graffiti style zie je steeds vaker in jongenskamers, maar ook bedrijven die een stoere uitstraling willen kiezen hiervoor. Ik maak gebruik van acrylverf waardoor er geen nare luchtjes blijven hangen en dit dus ook geschikt is voor (kinder)kamers binnenshuis.
De spuitbussen kunnen iets nevelen, waardoor er ook gekozen kan worden voor enkel penseeltechnieken om de graffitiafbeelding op de muur te krijgen.

Muurteksten

Ook in uw woonkamer zijn muurschilderingen een echte eyecatcher.
Een mooie sierlijke tekst op de muur die u zelf heeft bedacht, een lijfspreuk, huisregels, whatever! Alles kan!
Een muurtekst blijft tevens langer zitten dan een muursticker, is afneembaar en kan op zelfs de meeste ruwe ondergronden zoals spac gemaakt worden.

Trompe L'oeil

Een doorkijk naar een andere wereld. Daarbij rekening houdend met de bestaande ruimte. Een vloer die bijvoorbeeld doorloopt in de schildering, een tak welke uit de muur naar binnen lijkt te groeien. Je kan van alles bedenken. Onderstaande foto's zijn van een project in een hal, waarbij de vloer onder de trap lijkt door te lopen, de spijlen en het traphek van de bestaande trap wordt vervolgens doorgetekend in de muur, waardoor er een verbluffend ruimtelijk uitzicht word gecreëerd.

Buitenmuren

Ook uw buitenmuren kunt u laten opvrolijken of door middel van trompe l'oeil extra ruimte geven. Kijk maar eens op trompe l'oeil wat mogelijk is. Uiteraard kunnen de meest uiteenlopende anders soorten muurschilderingen hier ook gewoon. Een tekst of een zeezicht name it! and I'll paint it!
Uw muur wordt met speciale verf beschilderd maar is oplosmiddelvrij dus veilig in gebruik maar wel beresterk!

Garagedeuren

Ook op garagedeuren kan ik prima schilderen. Ik maak hierbij gebruik van hoogwaardige verf die je normaal ook zou moeten gebruiken op je garagedeuren. De oneffenheden van een garagedeur zie je natuurlijk wel wat in de schildering maar uiteindelijk valt het niet eens veel op.

Wist je dat.. ik met het beschilderen van garagedeuren ben begonnen voordat ik met muurschilderingen begon?
Mijn vader is schilder en kreeg diverse verzoekjes om iets leuks op de deur te zetten. Dan mocht ik dat doen als 14-jarig meisje.