Bellypainting


*Om mijn portfolio te bekijken gaat u naar de gallerij in het menu*

Je groeiende buik, trappelende voetjes, wat gaat die tijd weer snel voorbij. Daarom is het juist zo leuk om iets unieks en moois te laten maken wat je aan deze tijd herinnert. Een bellypaint, zwangerschapsfotografie, 9-maandenshoot en gipsbuiken zijn erg leuk hiervoor. Misschien wil je een bellypaint gebruiken om als geboortekaartje naar iedereen te sturen? of als bedankje tijdens de kraamperiode. Of laat een mooi canvas van de bellypaint drukken voor in het babykamertje.

Wanneer laat je een bellypaint zetten?

Een bellypainting is het mooiste tussen de 30-35 weken. Maak je je zorgen over striae? Dat hoeft helemaal niet! Met de schmink zie je er niets meer van en we kunnen met photoshop ook het een en ander nog weg werken.
Wat je op je buik wilt laten schilderen is helemaal aan jou. Ik heb een groot voorbeeldenboek, maar kan ook iets voor je schetsen naar wens. Je mag ook altijd zelf iets meenemen, wat ik na kan schilderen.

Babyshowers

Natuurlijk leent een bellypaint zich ook uitstekend voor als cadeau op een babyshower.
Verras de aanstaande mama met een bellypaint op haar babyshower, zodat ze een geweldige herinnering heeft aan deze mooie dag samen met haar vrienden en familie.

Wat trek je aan?

Iets wat jezelf mooi vindt voor de foto. Heb je een leuke stoere jeans, dan kan het prettig zijn tijdens het painten even een sportbroek/joggingbroek aan te hebben en je voor de shoot even om te kleden. Dat kan in mijn atelier altijd even privé.
Ook zijn er speciale zwangerschaps dresses waar je gebruik van mag maken, deze hebben verschillende maten en zijn in zwart en wit en elastisch. Ze zijn van kant en ruches. Na elk gebruik worden ze gewassen dus ze zijn altijd schoon en fris.

Make-up

Voor de foto is het best wel mooi als je even iets van een foundation hebt aangebracht en een mooie dag-make-up. De flitsers zijn erg fel en laten alles zien.
Je kunt ook de visagie erbij reserveren als je het niet zelf wilt doen. Ik ben sinds 2016 gediplomeerd make-up artist, dus dat komt goed!

Fotoshoot

Mooie professionele foto's van je bellypaint, dat verdient aandacht en zorg. In mijn studio maken we mooie foto's.
Ik maak gebruik van de Canon fullframe camera en de nieuwste software van photoshop voor de nabewerkingen.

Fotobewerking

De foto's worden nagelopen en bijgesneden waar nodig, zwart/wit, sepia of andere bewerkingen behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. Geef per nummer aan wat u graag wilt en dan worden ze hierna bewerkt en in hoge resolutie via WeTransfer naar u toegestuurd.