Gipsbuiken


Je groeiende buik, trappelende voetjes, wat gaat die tijd weer snel voorbij. Daarom is het juist zo leuk om iets unieks en moois te laten maken wat je aan deze tijd herinnert. Een bellypaint, zwangerschapsfotografie, 9-maandenshoot én gipsbuiken zijn erg leuk hiervoor.

Het zetten van de gipsbuik duurt zo'n 30 minuten. Nadat uw buik gemaakt is halen we hem er voorzichtig af. Hierna moet hij verder uitharden.

Babyshowers

Natuurlijk leent een gipsbuik zich ook uitstekend voor als cadeau op een babyshower. Jullie mogen zelf de gipsbuik helpen maken of als je dit liever niet doet, maak ik hem voor jullie.
De aanstaande moeder kan rustig zitten op een stoel of kruk, wanneer ondertussen de gipslagen aangebracht worden. Tijdens de sessie mogen er gerust foto's gemaakt worden.
Een mooie herinnering aan een leuke babyshower met vrienden!

Wanneer kun je het beste een gipsbuik zetten?

Een gipsbuik laten maken is het mooiste zo rond de 30-35 weken zwangerschap.

Pimpen

Een gemaakte gipsbuik of je eigen gemaakte oude gipsbuik kan door mij worden gepimpt. Hiervoor moet de buik eerst verstevigd worden. Wilt u hem ook gladder hebben en het reliëf van het verband eruit dan kan dit ook.
Voor het pimpen zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt denken aan de afbeelding van je geboortekaartje of aan een kanten buik of iets met bloemen. Of misschien wil je hem liever een egale kleur.

Gipsen buik:
Gipsafdruk maken: € 65,-
Verstevigen: € 15,-
Egaliseren: € 75,-
Beschildering: op aanvraag
Kanten buik: € 50,-