X-treme make-up


Sinds juni 2016 ben ik gediplomeerd make-up artist. De opleiding die ik hiervoor heb gevolgd is de erkende opleiding visagie van Facefacts Acadamy.

Elk ontwerp verdient de beste technieken en materiaal. Zo kan het zijn dat ik de ene keer kies voor lichaamsverf en de andere keer voor make-up.
Ook is het mogelijk om goud, zilver e.d. te gebruiken. Dit kan in de vorm van glitter, mettalic paint, vlokken of mica's.
Voor alle materialen geld dat ze geschikt zijn voor cosmetische doeleinden. Uiteraard kan het zijn dat iemand gevoelig reageert. Geef dus altijd duidelijk aan of je allergisch bent.

Naats make-up en facepainting kunt u ook voor grime bij mij terecht. Met kleurlenzen, prostetics en ander materiaal maak ik uw figuranten tot het personage van uw keuze.

Theater

Naast visagie heb ik veel ervaring met extreme make-up door mijn achtergrond als facepainting artist. Hierdoor ben ik breed inzetbaar op verschillende vlakken voor tv-producties, entertainment, theater etc.
Van het maken van een" tot een paar oude dames tot de "queen of hearts", het is allemaal mogelijk.

Carnaval

Wilt u helemaal in stijl naar het carnaval, of heeft u een Halloween party of gala. Dan kunt u bij mij terecht voor de juiste make-up. Je kunt dan denken aan creative make-up of volledige facepaintings.