Facepainting / Schminken


*Om mijn portfolio te bekijken gaat u naar de gallerij in het menu*

Schminken is voor ieder kind een feest, van klein tot groot. Zeker als u hiervoor een professionele schminkster inhuurt. Ik zorg voor mooie originele ontwerpen, maar werk daarnaast ook snel en netjes.

Saskia Creations is gespecialiseerd in het schminken van kinderen op o.a.: evenementen en braderieën, familiedagen, bruiloften en beurzen.
Opening van uw bedrijf, kerstmarkten etc.. Daarnaast verzorg ik ook de grime bij spooktochten. Om deze pagina ook geschikt voor kinderen te houden heb ik de voorbeelden van grime in mijn gallerij geplaatst.

Zodra de koffer uitgeklapt is, staan er al kinderen en tieners te wachten in de rij. En dat is altijd leuk!

Van ukkepuk tot tieners! echt waar...

Nu zal je denken... zijn tieners niet te groot om geschminkt te worden? Ja, voor prinsessen en piratenschmink wel, maar aangezien ik ook allround make-up artist ben komt dit op uw evenement mooi van pas.
In een handomdraai worden jongens met bijvoorbeeld een scary skelet of wel heel realistische spinnen en wonden beschilderd.
Voor de meiden zijn de tattoos en x-treme make-up lookjes erg in trek.

Blacklight-party!

In de discotheek of op speciale feesten kan ik met speciale paint op uw gasten diverse designs schilderen welke in het uv-licht een extra dimensie geven. Van jong tot oud staan ze dan vaak al bij me aan de tafel met hun ideeën.